ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология продуктов птицеводства / Д.Г. Цветов; Под ред. Н.Ф. Ковалькова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Снабтехиздат, 1934.Նկարագրություն։ 116 с. : табл., рис. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Ц-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517205
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 Х-735 Холодоснабжение предприятий мясной и молочной промышленности : 637.5 Х-811 Совершенствование производства сырокопченых и сыровяленых колбас : Учебное пособие для студентов специальности 1009 / 637.5 Ц-246 Механическое оборудование мясокомбинатов : Учебник для техникумов мясной промышленности / 637.5 Ц-26 Технология продуктов птицеводства / 637.5 Ч-24 Предубойное содержание животных и птиц / 637.5 Ч-343 Классификация сыров : (Учебное пособие к курсу "Сыроделие") / 637.5 Ч-493 Анатомо-топографические основы технологии и ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов убоя животных :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա