ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы технологии мяса и других продуктов переработки скотосырья : [Учебное пособие для вузов итехникумов] / Сост. под ред. А.И. Нацаренуса, А.Н. Анфимова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. ; Л. : Снабтехиздат, 1933.Նկարագրություն։ 432 с. : ил., схем., табл. ; 25 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 О-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0508099
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 О-641 Организация труда вспомогательных рабочих по функции межремонтного обслуживания оборудования основных производств мясной промышленности : 637.5 О-655 Разработка и производство мясных продуктов для детского питания / 637.5 О-664 Сглаживание сезонности в работе мясокомбинатов Молдавии / 637.5 О-75 Основы технологии мяса и других продуктов переработки скотосырья : 637.5 О-752 Основные направления развития техники и технологии производства сосисок без оболочки / 637.5 О-957 Опыт внедрения научной организации труда на предприятиях мясной промышленности Северного Кавказа / 637.5 П-121 Беконный цех : Учебник для курсов повышенного типа /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա