Основы технологии мяса и других продуктов переработки скотосырья : [Учебное пособие для вузов итехникумов] / Сост. под ред. А.И. Нацаренуса, А.Н. Анфимова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. ; Л. : Снабтехиздат, 1933.Նկարագրություն։ 432 с. : ил., схем., табл. ; 25 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 О-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0508099 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։