ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Бактериология мяса / А.М. Казаков.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебник для курсов повышенного типаՀրատարակման մանրամասներ։ М. ; Л. : Пищепромиздат, 1935.Նկարագրություն։ 63 с. : рис. ; 19 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-140 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509899
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 И-96 Оборудование и монтаж мясокомбинатов / 637.5 К-14 Микробиология мяса : Учебник для вузов и втузов мясной промышленности / 637.5 К-140 Микробиология мяса : [Учебник для институтов мясной промышленности] / 637.5 К-140 Бактериология мяса / 637.5 К-21 Финансы мясной и молочной промышленности : [Учебное пособие для вузов по специальности "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров"] / 637.5 К-231 Пути повышения эффективности производства в мясной промышленности / 637.5 К-24 Технология колбасных изделий / :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա