ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микроструктура мяса / Е.И. Скалинский, А.А. Белоусов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 175 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5:577.1 С-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0391374
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5:577.1 С-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0391372
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5:577.1 С-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0391373
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/412365 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0427048
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 С-423 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509898
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 423 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089878
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 423 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089877
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 409 Системы автоматического управления процессами нормализации молока на предприятиях молочной промышленности : 637 С 409 Системы автоматизации пастеризационно-охладительных установок / 637 С 423 Микроструктура мяса / 637 С 423 Микроструктура мяса / 637 С 43 Современные способы и оборудование для сушки молочной сыворотки : 637 С 445 Практическое руководство по технической микробиологии молока и молочных продуктов / 637 С 445 Дрожжи молока и молочных продуктов и их производственное значение /

Библиогр. : с. 169-174

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա