Микробиология мяса : Учебник для вузов и втузов мясной промышленности / А.М. Казаков.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. ; Л. : Пищепромиздат, 1935.Նկարագրություն։ 98 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 К-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0394793 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 К-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0509896 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։