ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Переработка пищевой кости / М.Л. Файвишевский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1986.Նկարագրություն։ 176 с. : табл., рис. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.6 Ф-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517182
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089815
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.6 Т-473 Эффективность применения антисептиков при консервировании шкур / 637.6 Т-986 Кишечный цех / 637.6 Ф-17 Комплексная переработка кости на мясокомбинатах / 637.6 Ф-17 Переработка пищевой кости / 637.6 Ц-98 Выборочный метод приемки кожсырья : Пособие для контролеров-сортировщиков, приемщиков, весовщиков, счетных работников заводских сырьевых баз и складов заготсети и контролеров кожзаводов / 637.6 Ш-575 Пух и перо : Основные виды, экономика, хранение, экспорт / 637.6 Ш-70 Мелкое кожевенное сырье / Курс лекций, читанных на кожевенно-сырьевых курсах Всесоюзного Кожевенного Синдиката /

Библиогр.: с. 174

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա