ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Расчеты систем кондиционирования воздуха на предприятиях мясной и молочной промышленности : Учебник для вузов пищевой и холодильной промышленности / А.М. Бражников, Н.Д. Малова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 231 с. : рис., табл., схем. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 628.84 Б-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0292057
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 628.84 Б-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0292056
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Б-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0494832
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084261
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084262
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 Б-871 Теория термической обработки мясопродуктов / 637.5 Б-871 Термоагрегаты для обработки колбасных изделий / 637.5 Б-871 Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов / 637.5 Б-871 Расчеты систем кондиционирования воздуха на предприятиях мясной и молочной промышленности : Учебник для вузов пищевой и холодильной промышленности / 637.5 Б-882 Внутрипроизводственные резервы предприятий мясной промышленности / 637.5 Б-882 В новых условиях хозяйствования : 637.5 Б-882 Повышение эффетивности производства и качества работы в мясной промышленности /

Прилож.: с. 205-227

Библиогр.: с. 228-229

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա