Технология мяса и мясопродуктов : Учебное пособие для ВТУЗов НКМ и МП СССР / Под ред. А.Н Анфимова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940.Նկարագրություն։ Часть ; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1940, 403 с., рис., табл.) Ч. 2 (1941, 559 с., рис., табл., схемы)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501168 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 2 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501169 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ч. 1 (1940, 403 с., рис., табл.) Ч. 2 (1941, 559 с., рис., табл., схемы)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։