Технология мяса и других продуктов переработки скотосырья : Учебник для втузов / Под ред. А.И. Нацаренуса, А.А. Манербергева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1935.Նկարագրություն։ Часть ; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1935, 404 с., рис., схемы)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501167 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ч. 1 (1935, 404 с., рис., схемы)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։