ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология мяса и других продуктов переработки скотосырья : Учебник для втузов / Под ред. А.И. Нацаренуса, А.А. Манербергева.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1935.Նկարագրություն։ Часть ; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1935, 404 с., рис., схемы)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) 1 Հասանելի Two Week Loan NL0501167
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 С-878 Все резервы - в дело / 637.5 С-914 Производительность труда рабочих в мясной промышленности / 637.5 С-958 Определение качества, транспортировка и сдача убойных животных и птицы за рубежом / 637.5 Т-38 Технология мяса и других продуктов переработки скотосырья : Учебник для втузов / 637.5 Т-381 Технико-экономический анализ режимов хранения мороженых грузов в камерах, оборудованных различными системами охлаждения / 637.5 Т-382 Технический прогресс на Лениградском мясокомбинате / 637.5 Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : Учебник /

Ч. 1 (1935, 404 с., рис., схемы)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա