Технология переработки продуктов птицеводства / Под ред. Н.П. Третьякова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для высших сельскохозйственных учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1974.Նկարագրություն։ 240 с. : рис., табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.54 + 637.631 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0391428 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.54 + 637.631 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0391429 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/327867 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0258924 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501166 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 238-239
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։