ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Научная организация труда и управление на предприятиях мясной промышленности / И.М. Сорочкин, Л.И. Гришин; Ред. В.С. Спевак.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Техника и технология в мясной промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 248 с. : рис., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 С-657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391416
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 С-657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391415
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 С-657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391414
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 С-657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509875
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 С-657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509874
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 С-657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509873
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084985
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 С-594 Особенности стуктурообразования сырокопченых и вяленых колбас / 637.5 С-627 Оптимальные санитарно-гигиенические и психофизиологические условия труда на предприятиях мясной промышленности / 637.5 С-657 Научная организация труда и управление на предприятиях мясной промышленности / 637.5 С-657 Научная организация труда и управление на предприятиях мясной промышленности / 637.5 С-657 Научная организация труда и управление на предприятиях мясной промышленности / 637.5 С-657 Твое рабочее место / 637.5 С-668 Состояние и перспективы автоматизации мясной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա