ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные направления развития техники и технологии производства сосисок без оболочки / Ред. О.П. Моргушенко; Гос. план. ком. Сов. Мин. УССР; Украинский н/и ин-т науч.-техн. информ. и техн.-эконом. исслед.; ЦБТИ Мин-ва мясной и молочной промышл. УССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Б. и., 1970.Նկարագրություն։ 32 с. : рис. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 О-752 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501161
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 О-655 Разработка и производство мясных продуктов для детского питания / 637.5 О-664 Сглаживание сезонности в работе мясокомбинатов Молдавии / 637.5 О-75 Основы технологии мяса и других продуктов переработки скотосырья : 637.5 О-752 Основные направления развития техники и технологии производства сосисок без оболочки / 637.5 О-957 Опыт внедрения научной организации труда на предприятиях мясной промышленности Северного Кавказа / 637.5 П-121 Беконный цех : Учебник для курсов повышенного типа / 637.5 П-122 Новые виды мясных продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա