ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование технологии мясных продуктов / И. И. Тимощук.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Урожай, 1988.Նկարագրություն։ 188, [1] с. : ил. ; 21 смISBN:
  • 5-337-00095-0
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Т-417 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475449
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 417 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085347
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 417 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085346

Библиогр.: с. 180-187

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա