ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Концентрация и специализация мясного производства в условиях агропромышленной интеграции / С.Е. Краснов, Н.Ф. Разинков.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 160 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-782 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0508062
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 782 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088100
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 782 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088101
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 К 782 Механизация первичной обработки молока : Учебное пособие / 637 К 782 Механизация первичной обработки молока : Учебное пособие / 637 К 782 Концентрация и специализация мясного производства в условиях агропромышленной интеграции / 637 К 782 Концентрация и специализация мясного производства в условиях агропромышленной интеграции / 637 К 782 Непрерывное культивирование молочнокислых бактерий с целью накопления биомассы : 637 К 782 Непрерывное культивирование молочнокислых бактерий с целью накопления биомассы : 637 К 782 Роль микрофлоры закваски в повышении качества молочных продуктов : обзорная информация /

Библиогр.: с. 155-156

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա