Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология мяса и мясных продуктов" / Н.К. Журавская, Л.Т. Алехина, Л.М. Отряшенкова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 296 с. : табл., схем. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Ж-912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501148 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Ж-912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501147 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ж 912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084052 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ж 912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084051 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 289
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։