ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология мяса и мясных продуктов" / Н.К. Журавская, Л.Т. Алехина, Л.М. Отряшенкова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 296 с. : табл., схем. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Ж-912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501148
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Ж-912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501147
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ж 912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084052
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ж 912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084051
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Ж 741 Организация убоя сельскохозяйственных животных / 637 Ж 86 Снижение уровня загрязненности нитрозаминами продуктов животного происхождения : 637 Ж 86 Снижение уровня загрязненности нитрозаминами продуктов животного происхождения : 637 Ж 912 Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология мяса и мясных продуктов" / 637 Ж 912 Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология мяса и мясных продуктов" / 637 Ж 912 Перспективы применения мясных ароматизаторов при производстве мясных прродуктов : обзорная информация / 637 З 407 Качество мяса и мясопродуктов /

Библиогр.: с. 289

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա