ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Повышение качества продуктов животноводства / ВАСХНИЛ; Под ред. А.П. Калашникова, А.Т. Мысика.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Колос, 1982.Նկարագրություն։ 304 с. ; : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637 П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0382793
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637 П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0382794
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637 П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0382792
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517155
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517154
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088679
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088680
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 П 429 Повышение комплексности использования сырья и качества сливочного масла : 637 П 429 Повышение эффективности и качества в сыроделии : 637 П 429 Повышение эффективности и качества в сыроделии : 637 П 429 Повышение качества продуктов животноводства / 637 П 429 Повышение качества продуктов животноводства / 637 П 429 Повышение эффективности производства качества продукции на предприятиях мясной промышленности : 637 П 429 Повышение эффективности производства качества продукции на предприятиях мясной промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա