ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Способ производства сыра в котлах с непосредственным (огневым) обогревом : (Применительно к условиям Средней Азии и Горного Алтая) / Народ. комис. мясной и молоч. пром-сти СССР "Главмаслосырпром".

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищепромиздат, 1944.Նկարագրություն։ 20 с. : схем. ; 17x24 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.3 С-737 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475419
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 С-568 Современные достижения в производстве молочного сахара / 637.3 С-595 Технология сыра и продуктов переработки сыворотки / 637.3 С-65 Сыроварение : Практическое руководство по технике производства сыров голландского, гауда, бакштейна и тильзита. С 74 рисунками / 637.3 С-737 Способ производства сыра в котлах с непосредственным (огневым) обогревом : 637.3 С-901 Применение вакуума при формовании и прессовании сырной массы / 637.3 Т-12 Бессалфеточное прессование сыра / 637.3 Т-344 Молокосвертывающие ферменты животного и микробного происхождения /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա