ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология птицепродуктов / Ф.С. Касаткин, Ф.Э. Кох.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. ; Л. : Снабтехиздат, 1933.Նկարագրություն։ Ч. ; 23 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Часть I (1933, 136 с., схем., рис., табл.) : Пищевое яйцо Часть II (1934, 140 с., схем., ил.:, табл. : Продукты убоя птиц
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637 К-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 2 Հասանելի Ten Days Loan AU0382799
Book Book National Library of Armenia Depository 637.4 К-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) 1 Հասանելի Two Week Loan NL0508031
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) 2 Հասանելի Two Week Loan NL0508063
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 К-17 Научная организация и нормирование труда в мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для вузов агропромышленного профиля / 637 К-17 Научная организация и нормирование труда в мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для вузов агропромышленного профиля / 637 К-17 Научная организация и нормирование труда в мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для вузов агропромышленного профиля / 637 К-28 Технология птицепродуктов / 637 К-382 Производство сгущенного и сухого молока на маслодельных заводах / 637 П-429 Повышение качества продуктов животноводства / 637 П-429 Повышение качества продуктов животноводства /

Библиогр.: с. 134-135 на рус. и англ. яз. (ч. I)

Библиогр.: с. 138 (ч. II)

Часть I (1933, 136 с., схем., рис., табл.) : Пищевое яйцо Часть II (1934, 140 с., схем., ил.:, табл. : Продукты убоя птиц

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա