ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Повышение качества продукции птицеводства : пищевые и инкубационные яйца / П.П. Царенко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Продукции-высокое качествоՀրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Агропромиздат, 1988.Նկարագրություն։ 240 с. : табл., схем., рис. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 636.52/58.034 Ц-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0382641
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 636.52/58.034 Ц-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0371914
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 636.52/58.034 Ц-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0382607
Book Book National Library of Armenia Depository 637.4 Ц-185 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501116
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ц 185 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085320
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ц 185 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085321
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Х 90 Хранение и транспортировка охлажденного мяса : 637 Х 90 Хранение замороженных продуктов животного происхождения при пониженных температурах : 637 Х 90 Хранение твердых сычужных сыров на производственных холодильниках и маслосырбазах : 637 Ц 185 Повышение качества продукции птицеводства : пищевые и инкубационные яйца / 637 Ц 185 Повышение качества продукции птицеводства : пищевые и инкубационные яйца / 637 Ц 186 Применение физических методов в производстве яйцепродуктов : 637 Ц 186 Оглушение и убой птицы /

Библиогр.: с. 239

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա