ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Автоматизация процессов производства сыра / И.И. Протопопов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982.Նկարագրություն։ 136 с. : черт., табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.33 П-837 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394662
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.33 П-837 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394661
Book Book National Library of Armenia Depository 637.3 П-837 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0508027
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 837 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084944
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 837 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084945
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 П 817 Сокращение усушки мяса при его термической обработке и хранении : 637 П 817 Сокращение усушки мяса при его термической обработке и хранении : 637 П 837 Автоматизация процессов производства сыра / 637 П 837 Автоматизация процессов производства сыра / 637 П 837 Автоматизация технологических процессов производства сыра : 637 П 837 Автоматизация технологических линий молочной промышленности : 637 П 837 Системный анализ процессов производства сыров с целью его интенсификации, оптимизации и автоматизации : обзорная информация /

Библиогр.: с. 129-130 на рус. и англ. яз.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա