ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Обработка и хранение яиц в скорлупе / С.Н. Кражановский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Технический минимумՀրատարակման մանրամասներ։ М. ; Л. : Пищепромиздат, 1937.Նկարագրություն։ 176 с. : рис. ; 14 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.3 К-81 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509830
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 К-68 Производство брынзы венгерским способом : (По данным рекогносцировочного обследования НИМИ) / 637.3 К-68 Основы практического сыроделия : 637.3 К-78 Краткое практическое руководство по выработке швейцарского сыра / 637.3 К-81 Обработка и хранение яиц в скорлупе / 637.3 Л-45 Как построить сыроваренный завод на 16000 кгр сыра в год : 637.3 Л-61 Производство творога : Теория и практика / 637.3 Л-612 Применение низина в сыроделии : По материалам совместных разработок, проведенных научно-исследовательскими институтами СССР и ПНР /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա