ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Справочник мастера колбасного производства / С.И. Анисимов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1971.Նկարագրություն։ 344 с. : табл., рис. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 А-674 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0494795
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 А 674 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088014
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 А 656 Детские и диетические молочные продукты : 637 А 665 Производство заменителей цельного молока : 637 А 665 Производство заменителей цельного молока : 637 А 674 Справочник мастера колбасного производства / 637 А 721 Биотехнологические аспекты рационального использования вторичного сырья мясной промышленности / 637 А 721 Применение ферментов в переработке вторичного молочного сырья : 637 А 721 Антибиотически активные молочнокислые бактерии в производстве продуктов гнарантированного качества :

Указат. в конце книги

Прилож.: с. 336-338

Библиогр.: с. 338

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա