Основы автоматизации технологических процессов пищевых производств : учебник для техникумов / С.В. Лачков, Л.И. Рысь, Л.Б. Сивакова, под ред. В.А. Соколова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 400 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497394 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 636 О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0079498 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 65 О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0079499 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 388. - Предм. указ.: с. 389 - 393
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։