Научная организация труда в пищевой промышленности / А.Г. Бондаренко и др; под ред. В.Е. Донскова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 272 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Н-345 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461303 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 658 Н 345 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0079474 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 658 Н 345 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0079473 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 265 - 267 (49 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։