ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Уход за сыром во время созревания / П.Ф. Ведяшкин; Отв. ред. С.В. Василисин; Ставропольский политех. ин-т.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ростов-на-Дону : Изд-во Ростовского ун-та, 1983.Նկարագրություն։ 80 с. : табл., рис., схемы ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.3 В-261 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երեսուն օր AU0474075
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.3 В-261 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0391275
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.3 В-261 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0391276
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.3 В-261 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0391274
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.3 В-261 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0391277
Book Book National Library of Armenia Depository 637.3 В-261 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501076
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 T-299 Тезисы Всесоюзной конференции "Интенсификация процессов производства натуральных сыров и совершенствование их технологии" : ( Микробиология и зоотехния ) / 637.3 В-261 Уход за сыром во время созревания / 637.3 В-261 Уход за сыром во время созревания / 637.3 В-261 Уход за сыром во время созревания / 637.3 В-261 Уход за сыром во время созревания / 637.3 В-261 Уход за сыром во время созревания / 637.3 Д-46 Влияние фосфорно-кальциевых солей на качество сыра при внесении солей непосредственно в молоко /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա