Влияние технологических, микробиологических и биохимических факторов на качество сыров чеддер, рокфор и камамбер / Н.Н. Белоусова; Мясомолпром СССР; ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обзорная информация. Серия: Маслодельная и сыродельная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Б. и., 1973.Նկարագրություն։ 31 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.3 Б-438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0509794 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Без тит. л., описано с обл.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։