ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экономическая эффективность новой техники в пищевой промышленности : методология и практика расчетов / М.И. Никольский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984.Նկարագրություն։ 96 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Н-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497756
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Н-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497757
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 658 Н 641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0079438
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 658 Н 641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0079439
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Н-63 Техническое нормирование основной производственной аппаратуры свеклосахарных заводов / 664 / Н-631 Измерение структурно-механических свойств пищевых продуктов / 664 / Н-631 Насосы пищевой промышленности / 664 / Н-641 Экономическая эффективность новой техники в пищевой промышленности : 664 / Н-641 Экономическая эффективность новой техники в пищевой промышленности : 664 / Н-641 Методика определения экономической эффективности внедрения новой техники : Лекция по VII теме курса "Организация и планирование пищевых предприятий" для студентов ВЗИПП / 664 / Н-645 Вещества, специально добавляемые к пищевым продуктам, и технические примеси /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա