ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Повышение качества молочных консервов / И.А. Радаева; Ред. С.И. Яковлева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 160 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.96 / Р 15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL119444
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.96 / Р 15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267617
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 Р-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509753
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 Р-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509752
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Р 15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084946
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Р 15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084947
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1 П-901 Сборник докладов межвузовской конференции по молочному делу : Пути повышения качества молока и совершенствование технологии сыров / 637.1 П-968 Физиология труда и нот на предприятиях мясной и молочной промышленности : 637.1 П-968 Физиологические исследования в системе нот на предприятиях молочной промышленности / 637.1 Р-15 Повышение качества молочных консервов / 637.1 Р-15 Повышение качества молочных консервов / 637.1 Р-15 Применение низина для повышения качества молочных консервов / 637.1 Р-15 Сушка молочных продуктов методом сублимации /

Лит.: с. 156-159

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա