ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пути снижения себестоимости продукции и повышения рентабельности производства в мясной и молочной промышленности / Я.И. Краснопольский, В.М. Проценко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 102 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5 K-782 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394190
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5 K-782 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394191
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 К-782 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475301
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1/5 A-248 Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности / 637.1/5 A-248 Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности / 637.1/5 A-248 Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности / 637.1/5 K-782 Пути снижения себестоимости продукции и повышения рентабельности производства в мясной и молочной промышленности / 637.1/5 K-782 Пути снижения себестоимости продукции и повышения рентабельности производства в мясной и молочной промышленности / 637.1/.5 K-888 Сборник задач по курсу "Экономика, организация и планирование производства на предприятиях мясной и молочной промышленности" : учебное пособие для техникумов мясной и молочной промышленности / 637.1/.5 K-888 Сборник задач по курсу "Экономика, организация и планирование производства на предприятиях мясной и молочной промышленности" : учебное пособие для техникумов мясной и молочной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա