ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Холодильная технология продуктов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов мясной и молочной промышленности / В.С. Ильясов, В.И. Полушкин, Н.Л. Васильева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 216 с. : табл, рис., схемы ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Gegharkunik Regional Library Depository 36И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 10 օրով GL0080370
Book Book Gegharkunik Regional Library COSS 36.8 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 Days Loan GL0067044
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0491978
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084282
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084281
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0052868
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.81 / И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0052067
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 И 387 Разработка и внедрение комплексной системы управления качеством продукции в мясной промышленности / 637 И 397 Изыскание рациональных методов замораживания яичного меланжа с применением упаковки из полимерного материала / 637 И 398 Совершенствование методов консервирования кожевенного и шубно-мехового сырья на мясокомбинатах : 637 И 49 Холодильная технология продуктов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов мясной и молочной промышленности / 637 И 49 Холодильная технология продуктов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов мясной и молочной промышленности / 637 И 497 Монтаж, наладка и ремонт оборудования предприятий мясной промышленности : 637 И 497 Механизация процесса обвалки мяса :

Библиогр.: с. 213

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա