ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы автоматизации технологических процессов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов / Н.И. Воробьева; Под ред. А.А. Лапшина.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1975.Նկարագրություն։ 319 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1:637.5:65.04 В-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0376869
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1:637.5:65.04 В-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0376868
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1:637.5:65.04 В-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0376870
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/356606 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0314961
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509684
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 В 751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084172
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 В 751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084045
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1:637.5(031) T-198 Тарифно-квалификационный справочник работ и профессий рабочих, занятых на предприятиях мясной и молочной промышленности : Сборник извлечений из Единого тарифно-квалификационного справочника работ и профессий рабочих / 637.1:637.5(031) T-198 Тарифно-квалификационный справочник работ и профессий рабочих, занятых на предприятиях мясной и молочной промышленности : Сборник извлечений из Единого тарифно-квалификационного справочника работ и профессий рабочих / 637.1:637.5(031) T-198 Тарифно-квалификационный справочник работ и профессий рабочих, занятых на предприятиях мясной и молочной промышленности : Сборник извлечений из Единого тарифно-квалификационного справочника работ и профессий рабочих / 637.1:637.5:65.04 В-75 Основы автоматизации технологических процессов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов / 637.1:637.5:65.04 В-75 Основы автоматизации технологических процессов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов / 637.1:637.5:65.04 В-75 Основы автоматизации технологических процессов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов / 637.1:65 М-271 Математические методы планирования и управления в мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений по инженерно-экономическим специальностям мясной и молочной промышленности /

Библиогр. в подстроч. примеч.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա