Методика массового лабораторного контроля над доброкачественностью пищевых продуктов / А.Б. Бурштейн; Ростов. обл. отд. здравоохран., Обл. гос. санитар.-гигиен. лаборат.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ростов : Рост. кн. изд-во, 1939.Հրատարակություն։ 2-е изд., допՆկարագրություն։ Вып. ; 21 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Вып. 2 (1939, 237 с., табл.):
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.1 Б-918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 2 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0509666 |
Вып. 2 (1939, 237 с., табл.): Молоко и молочные продукты
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։