ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства мяса птицы / Под ред. И.К. Савельева.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Сельхозиздат, 1963.Նկարագրություն։ 103 с. : рис., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 636.5 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509413
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
636.5 Т-384 Технология производства яиц и мяса птицы : 636.5 Т-384 Технология промышленного производства мяса бройлеров : (Материалы совещания по технологии промышленного производства мяса бройлеров секции птицеводства отделения животноводства ВАСХНИЛ и ВНИТИП) / 636.5 Т-384 Технология промышленного выращивания бройлеров / 636.5 Т-384 Технология производства мяса птицы / 636.5 Т-384 Технология интенсивной селекции в птицеводстве / 636.5 Т-384 Технология промышленного птицеводства / 636.5 Т-384 Технология производства продуктов птицеводства :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա