Организация и пути интенсификации производства яиц и мяса кур / А.Г. Левченко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Изд. УСХА, 1991.Նկարագրություն։ 52 с. : табл. ; 20 смISBN:- 5-7987-0088-7
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.5 Л-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0498551 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 48-50
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։