Производство свинины на промышленной основе / А.К. Пастухов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Актуальные проблемы организации производства на сельскохозяйственных предприятияхՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Россельхозиздат, 1978.Նկարագրություն։ 70 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636..4:631.14 П-196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0381946 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636..4:631.14 П-196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0381944 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636..4:631.14 П-196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0381945 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/414719 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0429322 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | РII/420502 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0434890 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.4 П-196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0494577 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.4 П-196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0494576 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 636 П 196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087355 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 636 П 196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087356 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 636 П 196 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087383 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։