ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пути снижения потерь мясной продукции в процессе подготовки скота к убою : (информационное обеспечение научно-технических программ): аналитический обзор / К.Ж. Аманжолов, А.О. Бортыкаев, В.В. Власенко; Госплан Казахской ССР, КазНИИНТИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Алма-Ата : Изд-во КазНИИНТИ, 1991.Նկարագրություն։ 62 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 636 А 61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0078861
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 636 А 61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0078862

Библиогр.: с. 59 - 61 (22 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա