Հասարակական սնունդ : [Խոհարար]։ Դասախոսի ձեռնարկ. / Ն.Լ. Սահակյան, Է.Լ. Սահակյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Տիգրան Մեծ, 2012.Նկարագրություն։ 40 էջ : աղյս. ; 24 սմISBN:- 9789994104956
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 60126 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1777661 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II / 35337գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1002606 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0516738 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0445070 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0445069 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0445068 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0445067 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0445066 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 641 / Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երկու շաբաթ | NL0506843 | ||
Book | Syunik Regional Library | Depository | 36 -Ս-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | SL0021366 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գրքի թվային տարբերակը ներբեռնվել lib.armedu.am կայքից:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։