Промышленная технология в овцеводстве / В.Д. Видасев, В.А. Федоричева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Библиотечка животноводаՀրատարակման մանրամասներ։ Минск : Ураджай, 1983.Նկարագրություն։ 48 с. : рис. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636.3(476.2) B-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0379616 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636.3(476.2) B-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0379618 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636.3(476.2) B-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0379617 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636.3(476.2) B-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0379615 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636.3(476.2) B-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0379619 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.3 В-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0491120 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
636.3/38 Г-34 Генетика воспроизведения у овец / | 636.3/38 Г-34 Генетика воспроизведения у овец / | 636.338.1 Н-37 Научно-технический бюллетень / | 636.3(476.2) B-42 Промышленная технология в овцеводстве / | 636.3(476.2) B-42 Промышленная технология в овцеводстве / | 636.3(476.2) B-42 Промышленная технология в овцеводстве / | 636.3(476.2) B-42 Промышленная технология в овцеводстве / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։