Технология и оборудование мясоконсервного производства : [Учебник для профессиональных учебных заведений] / И. А. Рогов, А. И. Жаринов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1994.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 270 с. : ил., табл. ; 20 смISBN:- 5-10-001726-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 Р-598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0486987 |
Библиогр. в конце кн.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։