Как увеличить производство говядины и улучшить ее качество / Под ред. Н.М. Бурлакова, С.Я. Дудина, П.Г. Клабукова; ВАСХНИЛ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во МСХ СССР, 1960.Նկարագրություն։ 188 с. : табл. ; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/23559 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0608816 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.208 К-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0481832 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։