ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Улучшение качества говядины и свинины / Гл. ред. А.И. Овсянников; ВАСХНИЛ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Научные труды ВАСХНИЛՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Колос, 1977.Նկարագրություն։ 192 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 У-498 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394834
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 У-498 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394835
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 У-498 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394833
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/399384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0408582
Book Book National Library of Armenia Depository 636.203 У-498 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0488737
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 У 498 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085313
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 У 498 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085314
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 Т-384 Технолоогическая интрукция по оборотке субподуктов на предприхтиях мясной промышленности. 637.5 Т-384 Технолоогическая интрукция по оборотке субподуктов на предприхтиях мясной промышленности. 637.5 У-498 Улучшение качества говядины и свинины / 637.5 У-498 Улучшение качества говядины и свинины / 637.5 У-498 Улучшение качества говядины и свинины / 637.5 Ф-17 Пути использования соединительной ткани и кости в мясной промышленности / 637.5 Я-47 Мясное дело : Руководство для сел.-хоз. и животноводческих союзов и товариществ по заготовкам и сбыту скота и мясопродуктов; С 7 рисунками и 13 чертежами в тексте /

Рефераты: с. 183-192

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա