Մեթոդական ցուցումներ «Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն»մասնագիտության ուսանողների կողմից «Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա»առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / Կազմ.՝ Կ.Ա. Գրիգորյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Գյուղ. էկոն. ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 1997.Նկարագրություն։ 23 էջ ; 20 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0275024 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0275025 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։