Микробиологические основы заготовки, переработки и хранения кормов в сельскохозяйственной практике : Учебное пособие для студентов зоотехнического, агрономического и экономического факультетов / МСХ СССР, Глав. упр. высш. и сред. с.-х. образ..
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1967.Նկարագրություն։ 52 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.085 М-541 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0484315 |
Опис. с обл. без тит. л.
Библиогр. в подстроч. примеч.
Библиогр.: с. 52
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։