ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու / Կազմ.՝ Հ.Ժ. Տեր-Մովսեսյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխն. ամբիոն.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2003.Նկարագրություն։ 10 էջ ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343500
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343510
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343511
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343512
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343513
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343514
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343496
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343497
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343498
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343499
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343509
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343501
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343502
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343503
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343504
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343505
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343506
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343507
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 621.56/59 Տ-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0343508
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
621.56/59 Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու / 621.56/59 Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու / 621.56/59 Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու / 621.56/59 Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու / 621.56/59 Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու / 621.56/59 Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու / 621.56/59 Տ-37 Մեթոդական ցուցումներ «Սննդամթերքների սաառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքներ անցկացնելու /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա