ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сборник задач по курсу "Финансы мясной и молочной промышленности" : [Для инж.-эконом. специальностей вузов пищевой пром-сти] / В. В. Каракозова, А. З Таубинский.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1970.Նկարագրություն։ 318 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1:658.1 К-211 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394225
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 К-211 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475263
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 К-211 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475262
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 К-211 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475264
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 К-211 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0486006
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 211 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088171
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 211 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088172
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 К 203 Технологические особенности производства сыров с чеддеризацией и плавлением массы : 637 К 203 Технологические особенности производства сыров с чеддеризацией и плавлением массы : 637 К 211 Сборник задач по курсу "Финансы мясной и молочной промышленности" : [Для инж.-эконом. специальностей вузов пищевой пром-сти] / 637 К 211 Сборник задач по курсу "Финансы мясной и молочной промышленности" : [Для инж.-эконом. специальностей вузов пищевой пром-сти] / 637 К 211 Финансы мясной и молочной промышленности : [Учебное пособие для вузов по специальности "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров"] / 637 К 211 Финансы мясной и молочной промышленности : [Учебное пособие для вузов по специальности "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров"] / 637 К 211 Финансирование и кредитование предприятий мясной и молочной промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա