ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы промышленной технологии производства продуктов животноводства / : Учебное пособие для учашчихся сельскохозяйственных техникумов по специальности "Зоотехния" / А.А. Омельяненко, В.А. Волосожар, Ю.Д. Шаповалов, В.Г. Рыжков и др.; Под общ. ред. А.А. Омельяненко.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Вища школа, 1981.Նկարագրություն։ 392 с. : рис., табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 636 О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0489683
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 О 753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088711
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 О 753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088712
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 О 752 Основные направления эффективного использования вторичных и нетрадиционных источников энергии на мясокомбинатах : обзорная информация / 637 О 752 Основные направления увеличения выработки продукции из тонны сырья : 637 О 752 Основные направления увеличения выработки продукции из тонны сырья : 637 О 753 Основы промышленной технологии производства продуктов животноводства / : 637 О 753 Основы промышленной технологии производства продуктов животноводства / : 637 О 754 Особенности технологии и производства сыровяленых колбас : 637 О 754 Особенности технологии и производства сыровяленых колбас :

Лит. : с. 387-389

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա