ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные принципы технологии производства продуктов животноводства / В.П. Добрынин.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Колос, 1971.Նկարագրություն։ 192 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 636 Д-57 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0258405
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 636 Д-57 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0258406
Book Book National Library of Armenia Depository 636 Д-571 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0460735
Book Book National Library of Armenia Depository 636 Д-571 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0460734

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա