Конвективный теплообмен : Физические основы и вычислительные методы / Т. Себиси, П. Брэдшоу ; Пер. с англ. С.С. Ченцова, В.А. Хохрякова ; Под ред. У.Г. Пирумова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Мир , 1987.Նկարագրություն։ 592 с. : рис. ; 22 смԽորագրեր։ Համառոտագրություն: Предм. указ.: с. 578-586Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Գիտական | 536.24 С-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0331347 | ||
Book | Engineering University Library | Գիտական | 536.24 С-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0331348 | ||
Book | Engineering University Library | Գիտական | 536.24 С-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0331349 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/577319 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0096046 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/587408 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0072127 | ||
Book | Scientific Technical Library | Պարբերական հրատարակությունների հավաքածու | 536 С 28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0028336 | ||
Book | Scientific Technical Library | Պարբերական հրատարակությունների հավաքածու | 536 С 28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0028337 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 536.2 С-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501162357 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 536.2 С-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501162360 |
Библиогр. в конце разделов
Оригинал на англ. : Physical and Computational Aspects of Convective Transfer / T. Cebeci, P. Bradshaw - New York : Springer-Verlag : 1984
Предм. указ.: с. 578-586
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։