Ревень-пищевой продукт : (Способы кулинарной обработки ревеня) / Д. Швачко, Д. Оксенич.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Снабкоопгиз, 1931.Նկարագրություն։ 32 с. : рис., табл. ; 19 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 635.4 Ш-33 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0471324 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։