Пути повышения качества и снижения потерь картофеля : обзорная информация / Е.С. Серебреников, Л.Г. Малугина; М-во заготовок СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономика и организация заготовок сельскохозяйственных продуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1983.Նկարագրություն։ 50 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 635 С 325 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0090119 |
Библиогр.: с. 48 - 49
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։